donderdag 7 maart 2013



De 2e jaars stage bezoeken,

We ging met een groepje op eigen gelegenheid naar de locaties van de 2e  jaars stages.
we giggen in totaal 3 stage plekken bezoeken, meeting point, stichting stad Haarlem en jeugdtheater de krakeling.
 
Eerst gingen we naar de meeting point. We hadden met z’n allen afgesproken bij centraal station. En gingen met het groepje naar meeting point. We kregen toen we waren aangekomen een rondleiding door het gebouw waar ze zaten. Ze hebben ons voorgesteld aan de ‘’baas’’ van hun en laten zien waar ze binnenkort kwamen te zitten. Na veel vragen stelen en uitleg over Meeting point kregen we een opdracht. We moesten een flyer maken voor een talentenshow waar ze mee bezig waren. Het moest een leuke, doelgroep gerichte flyer zijn die veel mensen zou aantrekken. Romana en ik hebben hm samen gemaakt en hij was aardig goed gelukt! Na de flyer 100 uitgeprint te hebben was de tijd al weer op en gingen we naar de volgende locatie.

De 2e locatie was stichting stad Haarlem, dus we zijn met zn alle de trein in gevlogen en naar Haarlem gegaan. Gelukkig had Agelo de roeten al uigezocht!! Anders waren we er nooit gekomen… toen we aankwamen vertelden de stageres wat over stichting Haarlem. Toen verteleden  ze dat ze iets ging organiseren en wij mochten helpen BREAN stormen, wat er op het evenement moest komen en hoe het er uit moet zien. Na het brain stormen mochten we helpen met een shotlist maken voor een promotie filmpje, het was erg leuk om daar mee bezig te zijn. Na de langen dag waren we klaar en mochten we lekker naar huis.

De 3e locatie was de dag later, we zijn met zn allen naar jeugdtheater de krakeling gegaan. We kregen van de 2 stegeres een rondleiding door het theater  water er echt super uitzag. Na de rondleiding hebben we nog even  geholpen met posters ophangen. Toen we klaar waren hebben de stegere nog wat verteld over het theater wat ze doen en moeten doen. We hebben ook de drei boeken gezien die je moet maken voor de voorstellingen als je bij de krakeling stage loopt. Het was wel wat harder werken dan andere stages maar je leerden er zeker wat van! Na de laatste stage mochten we naar huis. 

Ik vond het heel leuk om de stages te bezoeken omdat ik nu een beter beeld heb van een aantal stages en nu weet ik ook al een beetje wat ik wel en ook niet wil gaan doen volgend jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten