dinsdag 5 februari 2013

Jammer genoeg ben ik niet bij het bijlmer theater en de winston muziek club geweest dus kan er niks over schijven..

ik ben wel een keer eerder in het bijlmer theater geweest met Who's in Who's out. dat was een tv serie waar ik aan mee werkte. was een hele leuke ervaring.

dit is een foto in de gym zaal. toen we even niks te doen hadden :P

Het stedelijk musea.


we gingen met de les Cultuur orenitatie met de hele klas naar het stedelijke musea.
nadat we met de hele klas met de tram er waren gekomen mochten we naar binnen door een speciale ingang. we kregen een kaartje en werden in groepen gedeeld. we kregen een rondleiding van een meisje van de Blikopennaars.

De Blikopennaars zijn een groep jongeren die kijken hoe ze kunst interessanter kunnen makken voor jongeren, ze kijken of een vrijen en creatieve manier op kunst. daarom ook "BLIK OPENNAARS" we gingen langs een aantal kunst werpen en kregen uitleg. ook werd ons gevraagd wat we er van vonden, veel verschillende menige gingen door de groep. aan het einde van de rondleiding mocht je blijven of naar huis gaan. Iedereen ging naar huis maar ik en me vriendinnetje bleven nog even om rond te kijken. we hadden ook ons eigen kunst werk gemaakt! en die is in de kunst kamer opgehangen!! nu ben ik ook beroemd in het stedelijk musea! veder vind ik het nog erg leuk.

het gebouw is eigenlijk best raar.. het is een bad kuip!!